Bamboo Bistro Restaurant

NobleCove EttaSaiz MelvaDode PSG Trikot Kinder Iola Malindaju

Iola Arsenal Trikot Kinder LiliaBma

Iola Atletico Madrid Trikot Kinder Carmella Iola Inter Mailand Trikot Kinder AnkeBarn Å ikke ha noen kamper denne uken har gjort oss mye bra og har tillatt oss å trene og komme oss. LaLiga er en virkelig konkurransedyktig konkurranse. Det er ingen små sider, og alle lagene er veldig sterke. Girona har en riktig god sesong. Vi studerer opposisjonen, men det viktigste er hva vi går og gjør der ute. Vi har jobbet veldig bra denne uken og gleder oss til morgendagens sgame.  Alle spillerne liker å spille kamper, men når du ser på ligatabellen, er det ‘vanskelig for oss å utfordre til LaLiga-tittelen. Vi må se alle kampene som viktige når det gjelder forberedelsene.

Jenna Schillaci - WikipediaVi sitter igjen i tredje for øyeblikket, og vi må gjenvinne andreplassen, er det et viktig mål. I morgen har vi nok en sjanse til å få en flott forestilling.  Der ‘snusing vi kan gjøre med det. Alle spillerne er klare og 19 av dem kommer til å delta på landslagene sine. Det er mange av dem, men å spille for ditt landslag er viktig for våre landslagere fordi de representerer landet deres. Den ‘måten kalenderen er på, og jeg er ikke Ajax Trikot sikker på om den er riktig, men vi må respektere den. Det eneste vi ønsker er at de skal komme tilbake sunne og passe. ‘Ser på dem som like sterke som i fjor. De er en konkurransedyktig side, som de alltid er, og det vil være et tøft bånd.

Det’ s50-50 i øyeblikket. Vi drar først til deres sted, og vi må se hvordan det går. Jeg trodde aldri at det ville være noe slikt som varme og kalde baller. Vi har blitt parret med sterk motstand, men på dette stadiet av konkurransen er de alle gode sider.  Hver gang jeg kommer mot Juventus, en klubb der jeg tilbrakte fem sesonger, var det ‘semotional. Jeg ville foretrukket å unngå dem av mange grunner, men uavgjort har paret oss med dem. Jeg vil prøve å legge mine erfaringer der til den ene siden, men de er alltid med meg.  Jeg ‘glemte at Lucas V zquez er blitt kalt opp av landslaget fordi han fortjener å være tilbake og involvert. Han’ er klar for å være i gang og er en god profesjonell.

Han gir alltid 150% i alt han gjør. Han ‘synder fin form, og vi drar nytte av det. Som trener verdsetter jeg virkelig det han bringer til laget.  Når han ikke har tullet noen knebler i kneet, som for øyeblikket, får han et godt løp i laget. Han trenger å spille, og når han er en topp spiller, er han en fantastisk spiller. Han har ikke spillt de siste par spill fordi han må hvile opp, akkurat som resten av troppen, og det hjelper ham også å unngå kondisjon.  Spillerne og Neues Belgien Trikot jeg synes at han er en veldig god spiller, men han snørr spilleren vår, og som trener må jeg bare snakke om mine egne spillere. Det ‘snørr godt å snakke om spillere som er’ turneer, og vi må respektere det faktum at han er en PSG-spiller.

Vi har noen veldig gode spillere i troppen vår. Når klubben signerer en spiller, vet det at laget er over alt annet. Vi må bare være fokusert på innkjøringen. Jeg synes det er veldig bra disse gutta ikke spiller hver tredje eller fjerde dag denne måneden. Januar og februar viste seg å være ganske oppsiktsvekkende, og med en uke fri mellom kampene, og den internasjonale pausen som kommer neste uke, vil disse karene få strøm i april. Jeg har sagt det før, og jeg vil si det igjen, jeg vet ikke hvorfor Gareth Bale alltid er et diskusjonstema på disse pressekonferansene. Det har ikke kommet noen nyheter om Bale den siste uken, så hvorfor få det opp nå? En annen ting jeg synes er forundrende er all diskusjonen om temaer som ikke har å gjøre med kampen søndag.

CathrynCu fotballdrakter SallieRob

ShanaFreg Juventus Kläder JeffryOrd